ΠΙΕΡΙΑ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ
20 & 21 Μαρτίου
Με αφορμή τον `` Καλλικράτη``

Καλούμε όλους τους πολίτες της Πιερίας σε ποδηλατοπορεία για να δηλώσουμε την ανησυχία μας για την πόλη και το νομό μας.

Όλοι εμείς έχουμε ένα όνειρο:

- Η Πιερία να γίνει πόλος αθλητικής και πολιτιστικής ανάπτυξης.
- Η Κατερίνη και κάθε πόλη του νομού να γίνει ανθρώπινη πόλη και όχι πόλη του αυτοκινήτου και του κυκλοφοριακού χάους.
- Πεζοί, ποδηλάτες, οδηγοί, άτομα με ειδικές ανάγκες, ηλικιωμένοι και παιδιά να έχουν το χώρο τους.
- Οι δρόμοι και οι κοινόχρηστοι χώροι στο νομό μας να αποτελούν τόπους επαφής όλων των δημοτών και όχι τείχη που δημιουργούν στεγανά και απομονώνουν τον άνθρωπο. Ο πεζός και ο ποδηλάτης σε αντίθεση με τον αυτοκινητιστή, έχουν στενή επαφή με το περιβάλλον.
Δε θέλουμε την κατάργηση του αυτοκινήτου. Θέλουμε τον περιορισμό του γιατί τότε μπορεί να εμφανιστεί και ο ποδηλάτης και η παρουσία του είναι ένα αλάνθαστο κριτήριο ποιότητας για το αστικό και το περιαστικό περιβάλλον .


Πληροφορίες τηλ/fax : 23510 73977 www.extremeteam1.blogspot.com

Η συντονιστική επιτροπή των φορέων:

Σ.ΕΟ Κατερίνης/extremeteam1, Φίλοι του Περιβάλλοντος, Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, Πρωτοβουλία του Πέλεκα (Λεύκου Ποταμού), Αθλητικού Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Εξοχής, Α.Π.Σ Δρομέων Πιερίας “ΖΕΥΣ”, Διασωστικής Ομάδας Πιερίας, Κολυμβητικής Ακαδημίας '92 (Τριάθλου), Κυνηγετικού Συλλόγου Κατερίνης, Μοτοσυκλετιστικού Αθλητικού Ομίλου Πύδνας, Περιβαλλοντικής Ομάδας 2ου ΕΠΑ.Λ. , Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας, Συλλόγου Μοτοσυκλετιστών Λιτοχώρου Πιερίας, Συλλόγου γονέων και φίλων Α.Μ.Ε.Α. Σύλλογος ερασιτεχνών αλιέων το ``Δελφίνι``.

Σχόλια